Adres

Beukenlaan 80
3762 AJ Soest

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.00 tot 17.30 uur

 

Contact

Tel: 035-6033444
Mobiel: 06-41456161
Mail: info@praktijktenfeld.nl

Vacature: Leerling Tandtechnicus / Prothese technicus

Wij zoeken jou!

Ben jij een prothesetechnicus of wil je het vak juist nog leren? Bij onze praktijk in Soest kan je aan de slag binnen een goedlopende praktijk! Als leerling tandtechnicus of heb je al ervaring? Als je enthousiast en leergierig bent, dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Praktijk ten Feld

Bij Praktijk ten Feld haal je meer dan 25 jaar ervaring op gebied van tandtechniek & tandprothetiek in huis. Wij zitten in een gezellig verzamelgebouw samen met andere tandartsen en mondhygiënisten op een centrale plek in Soest.

Met de nieuwste technieken en materialen kan tandprothetische praktijk ten Feld ervoor zorgen dat elk gebit goed past. Gespecialiseerd in aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses en heeft alle technische en medische kennis in huis om vervangende gebitsprotheses te maken.

Hoe ziet deze functie eruit?

Een uitdagende baan als tandtechnicus / prothese technicus, bij voorkeur heb je ervaring met de tandprothetiek maar dit is geen must. Ben je een leerling tandtechieker/ prothese technicus of heb je nog geen ervaring, ook dan kun je reageren. Je leert het vak van specialisten en zal elke dag weer nieuwe ervaringen opdoen. Denk aan gipsen, afdruklepels, beetplaten maken en opstellen van gebitsprotheses.

Waar ga je werken?

In een kleinschalige tandprothetische praktijk met eigen lab, patiëntenkamer met 2 collega’s waarvan 1 tandprotheticus. We zitten in een verzamelgebouw met een gedeelde receptie en wachtkamer. Ook hebben we jaarlijks leuke gezamenlijke bbq’s etc! De praktijk bevindt zich in Soest. Het is een goedlopende praktijk met gezellige collega’s en je kan gratis parkeren voor de deur!

Wat wordt er van je verwacht?

  • Ervaring als prothese technicus, of een technieker is een pre maar geen must.
  • Je vindt het fijn om in een kleinschalige praktijk te werken
  • Je gaat voor kwaliteit! Dan ben jij onze topper.

Ben je enthousiast?

Kom dan snel kennismaken met misschien wel je nieuwe collega’s en praktijk? Neem dan contact met ons op! Praktijk ten Feld 035 – 6033444 of stuur je cv naar info@praktijktenfeld.nl.

Je kan ook onderstaand formulier invullen.